Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021, 21:42

Palma o sušenom mesu i tovljenju prasića: Bil Gejts da dođe i proba šta je srpsko meso

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predstavio je danas suvo meso koje proizvodi u svojoj pušnici i javno pozvao osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba specijalitete srpskih domaćina.

Palma je danas organizovao degustacija suvog mesa iz svoje pušnice na konferenciji za novinare na kojoj su mu društvo pravili lider socijalista Ivica Dačić, ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko, ali i folk zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Đani. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Vidite ovo suvo meso, sušeno je u pušnici porodice Marković. Pre neki dan sam video u medijima da Bil Gejts savetuje celom svetu da se jede veštačko meso koje će se proizvoditi u laboratoriji, jer to je kao najbolje meso. Ja pozivam Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i da bilo kog domaćina on izabere, gospodina poljoprivrednog proizvođača, i da proba šta je srpsko meso", kazao je Marković.

On se pohvalio kako poljoprivredni proizvođači u Srbiji više ne koriste hemiju, a ušao je i u polemiku sa Dačićem u vezi sa znanjem novinara o tovljenju prasića.

Palma se ponudio i da Gejtsu bude domaćin u Srbiji i poručio mu da ništa neće morati da plaća, "mada ima dve zmije, crne mambe u džepu, i ništa nije navikao da plaća".

"Sve ima besplatno i zapakovaću mu da ponese sa sobom i siguran sam da će zapamtiti Srbiju, ako ništa drugo, ono što je jeo, i da mu mi budemo domaćini na pravi srpski način", kazao je lider Jedinstvene Srbije.

Zamolio je građane i da više ne gledaju programe gde se priča o vakcinama i koroni, već da gledaju "nešto što je dobro", npr. "tamo gde peva Ceca, gde peva Đani".

"To su dvoje estradnih umetnika gde stvarno možemo da se ponosimo sa njima, kao što se ponosimo sa Noletom Đokovićem, i Ivicom Dačićem, mogu slobodno da kažem i predsednikom države Iv… Aleksandrom Vučićem. Htedoh da napravim grešku i kažem Ivica Dačić, i onda smo gotovi", našalio se Marković.

Autor: N1, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.