Izvor: Novine novosadske, 04.Jul.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Pokrajinska vlada sledeće srede

Nova Vlada Vojvodine biće izabrana u sredu, 11. jula na sednici pokrajinskog parlamenta, najavio je pokrajinski mandatar Bojan Pajtić.
Pajtić je, kako prenosi RTV, obavestio danas predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora da ima većinu za sastav kabineta. Pajtić je izjavio da će nova vlada imati manje sekretarijata, ali nije precizirao ko će u njoj biti. On je dodao i da su razgovori sa Savezom vojvođanskih Mađara završeni, a da još razgovaraju sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << /> Mandatar za sastav pokrajinske vlade je ponovio ranije iznet stav da socijalisti nisu prihvatljivi za partnera u pokrajinskoj vladi nakon što su na republičkom nivou ušli u koaliciju sa naprednjacima.
izvor: RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.