На српским ауто-путевима током јула више од 7,5 милиона возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 09:07

На српским ауто-путевима током јула више од 7,5 милиона возила

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је данас да је српским аутопутевима у јулу ове године прошло укупно 7.523.686 возила, што је више за око седам одсто у односу на исти период 2022. године, када је забележено 7.043.804 возила. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Најпрометнији је био последњи јулски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << викенд када су забележени рекорди у протоку броја возила и то на наплатним станицама Београд, са укупно 231.816 возила, Стара Пазова, са 149.585 возила и Прешево са 63.016 возила.
Додаје се да је поред добре припреме и организације рада у ЈП „Путеви Србије“, проласку кроз наплатне станице без заустављања допринео и константни тренд пораста коришћења уређаја за електронску наплату путарине, којих је тренутно у функцији преко 700.000.
Такође, у току јула месеца 20.000 корисника преконфигурисало је свој ТАГ уређај на Опен Балкан ЕТЦ – јединствени ТАГ уређај кроз Србију и Северну Македонију.
Vojska Srbije po prvi put obeležila svoju Krsnu slavu – Svetog despota Stefana Visokog (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На српским ауто-путевима током јула више од 7,5 милиона возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.