Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2022, 18:06

Ovo je mladić osumnjičen za dvostruko ubistvo u Zmajevu, krao pare od dede i ranije

Brat i sestra Dragan Manojlović (74) i Zora Dakić (83), ubijeni su tokom noći u svojoj kući u Zmajevu. Sumnja se da su života lišeni sekirom, a glavni osumnjičeni je Draganov unuk M. P.
Policija je tela brata i sestre noćas našla u lokvi krvi. Draganova sestra je pre oko šest meseci došla iz Hrvatske da živi s njim jer je bila u lošoj finansijskoj situaciji.
Sumnja se da ih je unuk opljačkao, a potom i ubio.
Kako za portal Telegraf kaže izvor blizak istrazi, M. P. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je ukrao automobil i pobegao. Meštani Zmajeva dodaju da su, kada su čuli za ubistvo, prvo pomislili da je u pitanju saobraćajna nesreća jer su čuli da je Marko juče imao udes.
Kako dodaju, kada se pročulo šta se desilo, cela porodica je izašla, samo njega nije bilo, a na telefon porodica nisu mogli da ga dobiju.
Dragan je otac majke M. P. i, kako pričaju njihovi poznanici, često im je finansijski pomagao, zetu je uplaćivao radni staž, a ćerki ostavio prodavnicu.
M. P. je, kako saznajemo, ranije od dede ukrao veliku količinu novca.
Slučaj je policiji prijavila Draganova ćerka Ružica, majka M. P
U Zmajevu ostavljena jeziva poruka unuku osumnjičenom da je ubio babu i dedu (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.