Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2021, 00:17

Ova 3 znaka od 20. oktobra zaljubiće se ludo i brzo, nalet osećanja će ih oboriti s nogu

Postoje oni čiji se ceo životni san vrti oko zaljubljivanja, a ima i onih koji su vrlo oprezni oko te ideje, misleći da je to gotovo previše uzvišeno da bi se uopšte moglo uzeti u obzir. Pa, evo zabavnog dela: Mesecu u Ovnu nije važno šta mislite, osećate ili verujete – oboriće vas s nogu, bez pitanja. Ovan je planeta rata, imajte to na umu.
Dakle, kada govorimo o našem Mesecu u Ovnu, gledamo u osnovi beznadežnu situaciju – Mesec je naša osetljivost, naša intuicija, naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mentalno stanje – a Ovan je agresivnost, pritisak i naravno, postoji gomila arogancije i oholosti tu i tamo.
U stvari, ‘oholost’ je upravo ono što dobijete kada vas uhvati Mesec, u Ovnu. “Ništa loše mi se nikada neće dogoditi.”
Zaljubljivanje uopšte nije loše – a Mesec u Ovnu će vas gurnuti u to, međutim, ovo je super klimava kombinacija, gde je naglasak više na ‘zaljubljivanju’, a manje na onom „daj da razmislim o ovom prvo“. Dakle, ono što zaista gledamo, u smislu ljubavi, su osetljivi znaci, a ovaj tranzit je ideja impulsivnosti.
A sada možemo da shvatimo i šta će se dogoditi. Impulsivno ponašanje.
Ovan Smejete se jer znate da ste već napravili spisak. Kako i ne bi.
Ne postoji nijedan Ovan na Zemlji koji ne voli da bude Ovan, a kada se spomene vaš znak Sunca, samo pretpostavljate najbolje i pripremate svoj ulazak.
Pa vas spominju i vaš je red da uđete … a ono u šta ćete ući je slučaj ozbiljnog zaljubljenog mega-bluza. Patićete. Ko bi znao?
Zato se čini tako iznenadna, ova luda zaljubljenost koju ćete uskoro imati, tokom Meseca u Ovnu. Zaljubićete se, i to vrlo brzo.
I da, ovo može biti vrlo nezgodno, jer postoji velika šansa da ste već sa nekim drugim.
Ovnovi – koristite glavu; razmislite o stvarima. Ponekad su velika zaljubljivanja prolazne i besmislene pojave. Budite zahvalni što vam srce još uvek može da zalupa za nekim, ali budite diskretni – i razmislite!
Blizanci Prirodno ste skeptični prema ljubavi i odnosima, ali to vas nikada nije sprečilo da zakoračite preko litice jer ste u to vreme bili „zaljubljeni“.
Uvek tražeći sledeću priliku, naći ćete jednu koja dolazi kada je Mesec u Ovnu i sve zvezde se poređaju u tu savršenu formaciju koja kaže: “Samo napred Blizanci.”
Hajde sada da pričamo o greškama … to je greška.
Zadivljujuća je stvar biti lud i ophrvan vrtoglavim emocijama, ali takođe ste pod uticajem Mesečevog sekstila sa Saturnom, koji ne gleda blagonaklono na pronalaženje partnera – barem ne onog sa kojim biste želeli da provodite mnogo vremena.
Skloni ste impulsivnom ponašanju, koje vam je omogućilo da iskusite mnoge velike stvari u svom životu, ali ste takođe naučili o ljubavi i to kako je za vas – lično – najbolje da upoznate osobu, pre nego što proglasite to najvećom ljubavnom pričom svih vremena.
Rak Vi ste glavni kandidat za zaljubljivanje. A zašto?
Zato što ste to želeli celog života.
Možda ste to krili, verujući da su ovakve stvari glupe ili još gore – nešto što bi vas predstavilo kao previše ranjivog i stoga previše krhkog na dodir.
Neko će doći u vaš vidokrug i…Kabum! Upašće vam u oči, i pre nego što to shvatite, osetićete nalete opsesije i želje. Tako je brzo ovo zaljubljivanje. To ga čini zabavnim.
Ovaj talas želja će predstavljati pre svega kratkotrajnu zabavu. Počinje zaljubljivanjem i evoluira u pravo prijateljstvo – sa svim svojim blagodatima.
Ovo nije ljubav vašeg života, ali vi ste sam svoj gazda, i ako želite da se ova uber – simpatija oseća kao prava ljubav, ko ste onda vi da kažete ne – vama?
Ovan, Devica, Škorpija i Vodolija su ludo ljubomorni i na tuđ uspeh zelene od zavisti

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.