Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje je sutra, ali benzinske pumpe na Autoputu Miloša Velikog tek od sledeće godine

Vozači koji iz Obrenovca krenu ka Čačku novim autoputem, trebalo bi da napune rezervoare, jer na razdaljini od 103 kilometra nema nijedne benzinske pumpe.

Deonica Obrenovac-Čačak sutra će biti puštena u saobraćaj, ali prve pumpe na Autoputu Miloša Velikog trebalo bi da budu otvorene tek sledeće godine, pišu "Večernje novosti".

Ni u Grdeličkoj klisuri vozači neće moći pre da sipaju gorivo, kao ni na ostalim novim deonicama autoputeva u Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Na potezu od Obrenovca do Čačka prostornim planom predviđeno je po pet odmorišta u oba smera, u okviru kojih bi se gradile benzinske pumpe. Tako je u svakoj opštini kroz koju prolazi Koridor predviđena izgradnja po dve benzinske stanice.

Savetnik u Ministarstvu građevinarstva Nebojša Pavlović kaže za Novosti da se sve aktivnosti u vezi sa otvaranjem ugostiteljskih i drugih objekata sprovode preko Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

"Investitori moraju da otkupe zemljište, da izrade projekat i da dobiju sve dozvole. Očekujemo da sve te aktivnosti budu realizovane 2020. godine", kaže Pavlović. On napominje da je interesovanje kompanija veliko, jer na deonici od 103 kilometra nema nijedne benzinske pumpe, a to je dovoljno dugačka trasa da čini potencijalno isplativom svaku takvu investiciju.

Autor: Večernje novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Otvaranje u nedelju, ali benzinske pumpe na Autoputu Miloša Velikog tek od sledeće godine

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019

Vozači koji iz Obrenovca krenu ka Čačku novim autoputem, trebalo bi da napune rezervoare, jer na razdaljini od 103 kilometra nema nijedne benzinske pumpe...Deonica Obrenovac-Ljig u nedelju će biti puštena u saobraćaj, ali prve pumpe na Autoputu Miloša Velikog trebalo bi da budu otvorene tek sledeće...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.