Otvaranje u nedelju, ali benzinske pumpe na Autoputu Miloša Velikog tek od sledeće godine

Vozači koji iz Obrenovca krenu ka Čačku novim autoputem, trebalo bi da napune rezervoare, jer na razdaljini od 103 kilometra nema nijedne benzinske pumpe.
Otvaranje u nedelju, ali benzinske pumpe na Autoputu Miloša Velikog tek od sledeće godine
Foto: 021.rs
Deonica Obrenovac-Ljig u nedelju će biti puštena u saobraćaj, ali prve pumpe na Autoputu Miloša Velikog trebalo bi da budu otvorene tek sledeće godine, pišu "Večernje novosti".
 
Ni u Grdeličkoj klisuri vozači neće moći pre da sipaju gorivo, kao ni na ostalim novim deonicama autoputeva u Srbiji.
 
Na delu od Obrenovca do Čačka prostornim planom predviđeno je po pet odmorišta u oba smera, u okviru kojih bi se gradile benzinske pumpe. Tako je u svakoj opštini kroz koju prolazi Koridor predviđena izgradnja po dve benzinske stanice.
 
Savetnik u Ministarstvu građevinarstva Nebojša Pavlović kaže za Novosti da se sve aktivnosti u vezi sa otvaranjem ugostiteljskih i drugih objekata sprovode preko Javnog preduzeća "Putevi Srbije".
 
"Investitori moraju da otkupe zemljište, da izrade projekat i da dobiju sve dozvole. Očekujemo da sve te aktivnosti budu realizovane 2020. godine", kaže Pavlović. On napominje da je interesovanje kompanija veliko, jer na deonici od 103 kilometra nema nijedne benzinske pumpe, a to je dovoljno dugačka trasa da čini potencijalno isplativom svaku takvu investiciju.
  • Vidoviti Limanac

    17.08.2019 08:34
    I?! Gde je problem?!
    Ja ne vidim problem u ovome.
    Kada sam pre dve godine vozio ka Igumenici 300 km nije bilo pumpe.
    Lepo ako si pred kraj siđeš sa puta ka prvom mestu, natočiš i teraš dalje.
    Što je problem da 100 km puta ne bude pokriveno pumpapama? To samo neozbiljni i neodgovorni vozači mogu na etapi od 100 km da ostanu bez goriva...
  • Zbrlj

    16.08.2019 15:19
    Kao da imam novca i vremena da sipam gorivo u auto i da se vozim po nekim autoputevima...
    Cccc...
    Kad cu moci da zivim od jednog posla, a ne od dva?
    To vi novinari pocnite da pitate vlasteline
  • deda

    16.08.2019 14:45
    pa sad ako niste toliko ludi da krenete na rezevi nije strasno, a u vreme interneta i gula ako je problem za par minuta isplanirati onda je problem u vama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.