Izvor: Radio 021, 31.Jul.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan "Vudstok" kojim je trebalo da se obeleži 50. godišnjica legendarnog festivala

Muzički festival "Vudstok", koji je trebalo da bude održan u avgustu i kojim je trebalo da se obeleži 50 godina od legendarnog festivala, otkazan je zbog niza nepredviđenih okolnosti, saopštili su danas organizatori.

"Vudstok 50 danas je objavio da je otkazan trodnevni festival kojim je trebalo da bude proslavljena 50. godišnjica. Žao nam je što je niz nepredviđenih prepreka onemogućio održavanje festivala", rekao je Majkl Lang, jedan od osnivača "Vudstoka" 1969. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << godine.

Kako je javio Rojters, otkazivanje fistivala, koji je trebalo da se održi od 16. do 18. avgusta, bilo je uveliko očekivano, posle brojnih poteškoća koje su organizatori imali tokom proteklih pet meseci.

Prvi problemi pojavili su se kada je festivalu onemogućeno da dobije dozvolu za održavanje na dve scene u Njujorku, nakon čega je usledio prestanak priliva sredstava, kao i povlačenje nekih od vodećih zvezda najavljenih za ovogodišnji spektakl, kao što su reper Džej-zi i pop zvezda Majli Sajrus.

Karte za festival nikada nisu ni puštene u prodaju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.