Osušeno žbunje ofarbali u zeleno, Bački Petrovac napredniji od Novog Sada

Izvor: Luftika.rs, 15.Avg.2022, 12:06

Osušeno žbunje ofarbali u zeleno, Bački Petrovac napredniji od Novog Sada

U Bačkom Petrovcu prethodnog vikenda održan je seoski vašar „Dani Petrovca“.
Kao glavni muzički izvožač nastupio je bend Van Gog, a lokalne vlasti su se baš potrudile da urede selo za tu priliku.
Redakciji Luftike obratila se žiteljka ovog vojvođanskog sela i aktivistkinja Vojvođanske zelene inicijative koja je javila da su tamošnje vlasti ofarbale osušeno žbunje u zeleno.
– Ko ne bi bio ponosan na „napore“ naše vlasti da Petrovac ove svečanosti dočeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << „napredniji“ od Novog Sada, u kom su pre nedelju dana suvo drveće “podmladili” vezujući zelene grančice – zapitala se naša čitateljka pa dodala:
– Pametna vlast opštine Petrovac je otišla korak dalje i osušeno žbunje ispred Gimnazije OFARBALA u zeleno!!!
Petrovčani prolaze, zagledaju, poneko se i uštine u neverici, i svi se krste – i vernici i ateisti. Ima li dalje, kažite – rekla je.
Foto: Vojvođanska zelena inicijativa I zaista, ne preostaje ništa drugo nego da se svi zajedno zapitamo – Zaliva li se išta u ovoj Srbiji, osim gluposti? Ona se, po svemu sudeći, najbolje primila.
U centru Novog Sada u suve krošnje ubacivali zelene grane da izgleda življe za Vučića 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.