Izvor: Radio 021, 16.Maj.2020, 17:42

Osumnjičenima za napad na advokata i sudiju pritvor do 30 dana

Osumnjičenima za napad na advokata Gorana Petronijevića (60) i bivšeg sudiju Vrhovnog kasacionog suda i predsednika Apelacionog suda u Novom Sadu Novicu Pekovića (70), Prvi osnovni sud je danas na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Pritvor im je određen kako ne bi uticali na svedoke, rekla je za Tanjug portparol sida Bojana Stanković. Oni su prethodno saslušani pred Prvim osnovnim javnim tuzilaštvom u Beogradu. Osumnjičeni za napad su A.U (40), Đ.N. (41), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << M.B. (53) i V.M. (40).

Oni se terete da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, a tužilaštvo je najavilo da će po utvrđivanju povreda dvojice uglednih pravnika, opredeliti da li će ih teretiti i za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda.

Napad na advokata i sudiju se dogodio nešto posle ponoći u bašti kafića u Njegoševoj ulici u Begradu.

Oni su nakon toga prevezeni u Urgentni centar gde su im konstatovane povrede.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NAPAD BIO PLANIRAN ŠOKANTNA ISPOVEST PRETUČENOG ADVOKATA PETRONIJEVIĆA Neko je poslao huligane da me prebiju!

Izvor: Kurir, 17.Maj.2020, 14:19

Poznati beogradski advokat Goran Petronijević (59), kojeg su u četvrtak uveče prebila četvorica huligana dok je sedeo sa Novicom Pekovićem (70), penzionisanim predsednikom Apelacionog suda u Novom Sadu, kaže da ima saznanja da je napad na njega planiran!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.