Opljačkana pumpa na Rumenačkom putu

Izvor: Novine novosadske, 17.Feb.2013, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana pumpa na Rumenačkom putu

policijski autoJutros oko 4 sata opljačkana je benzinska pumpa “Knez petrol” na Rumenačkom putu, a po nezvaničnim saznanjima jedan razbojnik je uz pretnju oružjem oteo oko 80 hiljada dinara.
Brzom intervencijom Interventne jedinice i inspektora kriminalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << policije, posle potere kroz Rumenku i Bački Petrovac, osumnjičeni je uhapšen na ulasku u Futog u svom golfu.
Policija je ustanovila da je uhapšeni imao dvojicu saučesnika koji su nekoliko sati kasnije identifikovani. Oko 13 sati, operativci kriminalističke policije, uz asistenciju Intervetne jedinice, upali su u stan u Ulici Pap Pavla na broju 33 i uhapsili drugog osumnjičenog.
Treći razbojnik se trenutno nalazi u bekstvu i policija intezivno traga za njim. Više informacija o ovom događaju očekuje se u toku sutrašnjeg dana.
 
 
Izvor: NovosadskaTV
Foto: N24

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni lopovi koji su opljačkali pumpu na Rumenačkom putu

Izvor: Novine novosadske, 18.Feb.2013, 13:49

Policija je uhavatila dvojicu od trojice razbojnika koji su juče oko četiri sata opljačkali benzinsku pumpu “Knez petrol” na Rumenačkom putu. Prvi razbojnik je uhvaćen neposredno nakon oružane pljačke i kraće policijske potere na ulazu u Futog. Kod njega je tada pronađeno oko 80.000 dinara...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.