Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2020, 13:13

On će da se pita o zakonima i uređuje naš život, ali nije problem, nema tu šta mnogo da se pokvari

Lav Pajkić, sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića, do sada se bavio voditeljskim poslom, a nakon poslaničkog poziva izabran je za člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo.
Ako ste mislili da ste jedino vi zatečeni ovom informacijom, varate se. Tviter zajednica je imala je puno toga da kaže o Pajkićevoj novoj funkciji.
Lav je po profesiji filmski i televizijski producent, kao i montažer. Za one koji nisu znali ko je sin pokojne književnice Isidore >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Bjelice, mogli su da ga upoznaju u autorskoj emisiji “Kontravizija”, koja je bila baš onakva kao što joj je i naziv. Potpuna kontra od profesionalizma, satire i dobrog ukusa.
Pošto se nije proslavio kao TV voditelj, odlučio je da se progura u političke vode, pa smo od avgusta mogli da ga vidimo kao poslanika u Skupštini, bez prethodnog iskustva i bez obrazovanja za političara.
Od sada će on, međutim, između ostalih, da usvaja ili odbija predloge Skupštine o važnim pitanjima, da se pita o zakonima i da u neku ruku uređuje naš život.
I upravo zato je, kao jedan od mnogih, voditelj Igros Brakus kratko prokomentarisao ovu vest napisavši “Džizs Krajst”.
“Televizijski voditelj i sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića Lav Grigorije Pajkić biće član skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Član ovog odbora biće i Milena Popović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića.”
Džizs Krajst…
— Igor Brakus (@IgorBrakus) October 23, 2020

Jedna korisnica Tvitera je napisala da će citirati Marka Atlagića, predsednika “baš tog odbora”, te je kratko dodala “Auu”, dodajući da ju je sramota.
Lav Grigirije Pajkić član skupštinskog odbora za kulturu i informisanje. Citiraću Marka Atlagića, predsednika baš tog odbora: “Auu…”
Nastavak dopišite sami, mene sramota.
— T@nja (@tanjajorda) October 23, 2020

“Lav Pajkić i nevenčana udovica o ustavnim pitanjima? OMG”, glasi jedan od komentara na mrežama.
Lav Pajkić i nevenčana udovica o ustavnim pitanjima? OMG 🥳💣
— Beba (@JJbeba) October 23, 2020

“Kakav ustav, takav i Odbor za ustavna pitanja. Ne vidim problem zaista, bukvalno nemaju šta da pokvare”, glasi još jedna od šaljivih komentara.
Какав устав, такав и Одбор за уставна питања.
Не видим проблем заиста, буквално немају шта да покваре. 😁https://t.co/A7odVaBTgm
— Дејан Драгутиновић (@Dexonomics) October 24, 2020

“Kolegijum skupštine Srbije, Dačić, Lav Pajkić, Stefan Krkobabić …. trust mozgova”, napisao je jedan korisnik na Tviteru.
Kolegijum skupstine Srbije, Dačić, Lav Pajkić, Stefan Krkobabić…jbt. trust mozgova…
— Gradjanin (@Gradjanin5) October 24, 2020

“Ja sam očekivao da predsednik skupštine bude Lav Pajkić”, šaljivo je napisala jedna korisnica ove društvene mreže.
“Ako Lav Grigorije Pajkić zna definiciju ustava, ja ću se učlaniti u SNS”, napisao je još jedan korisnik Tvitera.
Podsetimo, ovaj odbor vodiće poslanica SNS Jelena Žarić Kovačević, a pored Pajkića i Popović ustavnim pitanjima i zakonodavstvom baviće se, kako je objavio Službeni glasnik, između ostalih i Milenko Jovanov i Balint Pastor…
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović i u ovom sazivu će voditi skupštinski Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, dok je za predsednika Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu izabran poslanik SNS Vladimir Ðukanović.
U odboru za odbranu i unutrašnje poslove su poslanici SNS Aleksandar Marković, Zoran Dragišić, socijalista Dušan Bajatović, piše Nova.
Objavljen spisak poslanika, porno glumica Čeri Kis ipak nije u Parlamentu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.