Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2020, 12:41

Oglasio se momak kojeg je Kontić zverski pretukao u Novom Sadu

Miljan Mandić (28), momak kojeg je Ivan Kontić zverski prebio u avgustu u Novom Sadu, dao je prvi iskaz u Višem tužilaštvu u kojem je, navodno, rekao da ne zna zašto ga je pomenuti nasilnik tukao i da ga poznaje samo površno, kao druga svog brata.
“Kontića znam kao prijatelja moga brata i ne znam zašto me je napao. Sve ste i sami videli na snimku”.
Mandića je, kako se navodi, 24. avgusta pretukao Ivan Kontić (30), koji je nakon batina pobegao u Crnu Goru u kojoj je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u oktobru i čeka izručenje u Srbiju.
Mandić je takođe izjavio da je sedeo u jednom kafiću sa prijateljem kada ga je pozvao Kontić. Tačnije, kako kaže, Kontić se pojavio na vratima kafića, pokucao na njih i pozvao ga da izađe napolje.
“Tada sam izašao napolje i on me je udario. Ostalo ste sve sami videli”, kaže Mandić, a prenosi Nova.
Saslušano je još nekoliko svedoka.
Podsetimo, 24. avgusta ove godine, ispred lokala u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, Kontić je napao Miljana. Tukao ga je dok je ovaj ležao na zemlji bez svesti. Potom ga je uzeo za ruke i počeo da ih lomi.
Nestao je odmah nakon batina, a uhapšen je u Crnoj Gori po poternici iz Srbije u naselju Zabjelo. Na saslušanju pred sudijom u Podgorici je izjavio da je saglasan da po skraćenoj proceduri bude izručen Srbiji.
Kontić je i dalje u ekstradicionom pritvoru.
U Novom Sadu zapaljen Mercedes vlasnika Maxbeta nakon hapšenja batinaša iz Jevrejske ulice

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Saslušan mladić, žrtva stravičnog prebijanja u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 28.Nov.2020

M. M. (28) iz Beograda, koga je, kako se sumnja, 24. avgusta u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao Ivan Kontić (30) iz Nikšića, državljanin Crne Gore, juče je prvi put saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.