Izvor: Radio 021, 01.Okt.2020, 10:37

Određeno zadržavanje mladiću koji je vozilom usmrtio na ženu na Rumenačkom putu

F. Z. (24) koji je upravljao vozilom koje je naletelo na ženu (73) koja je poginula juče u saobraćajnoj nesreći na Rumenačkom putu, zadržan je u policiji do 48 sati.

Ovo je potvrđeno za 021 u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

U tom roku će biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uviđaj ove nesreće izvršio je dežurni viši javni tužilac uz asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << saobraćajne policije.

Podsetimo, žena je poginula na licu mesta u udesu koji se oko 13:30 časova dogodio na Rumenačkom putu, kod NIS-ove pumpe.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.