Određen pritvor osumnjičenim za ubistvo policajca Vladimira Grandića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2009, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor osumnjičenim za ubistvo policajca Vladimira Grandića

NOVI SAD - Dežurni sudija Okružnog suda u Novom Sadu juče je u poslepodnevnim časovima saslušao Zorana J. (1979) iz Valjeva, Nenada M. (1982) iz Kaluđerice, Danijela T. (1990) iz Koceljeve i Aleksandra M. (1985) iz Beograda, Slavka R. (1981) iz Valjeva, Ivana N. (1973) iz Brčkog i Vladimira V. (1984) iz Lazarevca.

Svi imenovani se sumnjiče da su dana 10.04.2009. godine izvršili krivično delo razbojništva na teritoriji Zrenjanina i Požarevca, a Danijel T. i za izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krivičnog dela teškog ubistva i Nenad M. za podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela teškog ubistva, kada je usmrćen policajac Vladimir Grandić.

Nenad M. i Zoran J. sumnjiče se i za izvršenje krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Za izvršenje krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija sumnjiče se Slavko R. i Danijel T.

Svim osumnjičenima je nakon saslušanja odlukom istražnog sudije određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.