Odložen let, zbog neslane šale pijanih putnika

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen let, zbog neslane šale pijanih putnika

Let irske niskotarifne avio-kompanije Rajaner od Brisela do Madrida odložen je za više od dva sata, jer je policija tragala za eksplozivima pošto se grupa Belgijanaca "šalila" da su islamski ekstremisti sa bombama.

Putnici su evakuisani dok je policija vršila pretragu, navode zvaničnici.

Prema navodima tužilaca, izgleda da su muškarci bili pijani dok su se ukrcavali na let Rajanera rano jutros, prenosi BBC. "Pilot je odbio da primi devet osoba. Jedna od njih počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je da zbija lude šale i uzvikuje "Alahu akbar", rekao je portparol policije Peter de Vaele.

Sav prtljag je, takođe, morao da bude uklonjen iz aviona kako bi ga pregledali psi specijalizovani da pronalaženje bombi.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.