Izvor: Radio 021, 28.Dec.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine protiv Mladog radnika za kraj godine

Odbojkaši Vojvodine gostuju danas Mladom radniku, u 15. kolu Superlige Srbije.

To će biti poslednji meč Novosađana u 2018. godini, pa "crveno-beli" žele da je završe pobedom. Motiv više je i želja za pobedama, pogotovo posle neuspeha u polufinalu Kupa, nakon poraza od Crvene zvezde.

Siniša Gavrančić poručuje da igračima Vojvodine ne preostaje ništa drugo nego da se pregrupišu i da ovu godinu završe na lep način.

"Požarevljani su dobra ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nešto slabije su počeli ligu, ali su do minulog kola bili na trećem mestu tako da zaslužuju respekt. Ipak, sve će zavisiti od nas. Ako budemo na našem nivou, a to zaista očekujem, pobeda neće doći u pitanje i novi bodovi koji će dobro doći posle svega. Imamo puno igrača u rotaciji, postoji šansa da u Požarevcu odigra 'šarena' postava, a sve će to biti u cilju razigravanja svih za ono što nam sledi u završnici prvenstva", poručuje Gavrančić.

Meč između Mladog radnika i Vojvodine igra se od 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.