Izvor: Radio 021, 05.Maj.2021, 12:00

Objavljen rok za prijavu vakcinisanih za dodatnih 3.000 dinara

Svi građani Srbije koji prime makar jednu dozu vakcine u Srbiji do 31. maja imaće pravo na finansijsku pomoć države u iznosu od 3.000 dinara.

Rok za prijavu će biti 15. jun, dok će pravo prijave imati svi građani Srbije stariji od 16 godina.

Vlada Republike Srbije, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, priprema odluku o finansijskoj podršci građanima koji su se vakcinisali protiv kovida19.

Na predlogu tog rešenja već rade Ministarstvo finansija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Ministarstvo zdravlja, a građani će u narednim danima biti informisani na koji način će se za tu pomoć prijavljivati.

Za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć, nije bitno koju vakcinu su građani primili od četiri dostupne u našoj zemlji, a to su vakcine proizvođača Sinofarm, Fajzer, Astrazeneka i Sputnjik V.

Podsetimo da je Vučić danas rekao da je ovaj novac nagrada za one koji su bili odgovorni i vakcinisali se i podsticaj za druge da to učine do kraja maja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije: 15.jun rok za prijavu vakcinisanih gradjana za pomoć od 3.000 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2021

Vlada Srbije je danas saopštila da priprema odluku o finansijskoj podršci gradjanima koji su se vakcinisali protiv zarazne bolesti kovid-19, a gradjani će u narednim danima biti informisani na koji način će se za tu pomoć prijavljivati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.