Izvor: Radio 021, 08.Jul.2020, 07:26

Obavezne zaštitne maske prilikom dolaska u Korisnički centar Novosadske toplane

Poseta Korisničkom centru Novosadske toplane zbog trenutne epidemiološke situacije moguća je samo uz obavezno korišćenje zaštitnih maski, saopštilo je ovo javno preduzeće.

Takođe, neophodno je striktno poštovanje mere fizičke distance, a broj korisnika u prostorijama je ograničen i na ulazu u prostorije korisnicima se meri telesna temperatura.

"Molimo korisnike usluga, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i reklamacije preduzeću obraćaju telefonskim ili preko mejla, kako bismo svaku mogućnost širenja virusa neposrednim kontaktom sveli na minimum", apeluju u Novosadskoj toplani.

Za prijem pošte otvoren je šalter Pisarnice, radnom danima od 7 do 15 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su na raspolaganju brojevi telefona 423-712, 420-853 i broj 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da se obrate Toplani i preko mejl adrese osj@nstoplana.rs .

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.