Izvor: Radio 021, 04.Jun.2020, 16:27

Novosadski opozicioni aktivista pokraden nakon što ga udario automobil

Bivši potpredsednik Nove stranke Milenko Vujić povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Partizanskih baza, na Novom naselju.

Izveštaj Hitne pomoći o povređenima tokom jučerašnjeg dana bio je prilično štur. Saznalo se za nekoliko nezgoda, između ostalih i za onu u kojoj je povređen biciklista, u poslepodnevnim časovima.

Međutim, ispostavilo se da je biciklista bivši potpredsednik Nove stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Milenko Vujić. On je i dalje društveno angažovan, kao aktivista udruženja Most solidarnosti, a može se videti i na protestima opozicije u Novom Sadu.

Vujić za 021.rs kaže da se vozio biciklističkom stazom na Bulevaru Slobodana Jovanovića, kada ga je udario automobil koji je skretao iz Ulice Partizanskih baza.

"Nažalost, od tog trenutka ničega se više ne sećam. Sećam se samo neke trijaže, ne znam u kojoj fazi, u Urgentnom centru. U izveštaju piše da sam ustao posle tog udarca, ali se toga ne sećam, kao što se ne sećam ni prevoza kolima Hitne pomoći. Tek u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine sam počeo da dolazim svesti, da se orijentišem. U međuvremenu su doktori radili trijažu, ultrazvuk, CT, ušivanje glave, previjanje rana", prepričava Vujić.

Kako se vidi na fotografiji koju je Vujić podelio na Tviteru, ovaj Novosađanin ima povredu glave, stavljena mu je kragna, ogulio je obraz, a kako kaže, jedna ruka mu je otečena, dok je druga delimično zavijena. Na sreću, kaže, nema nikakvih preloma.

Juče me je neki čova "pokupio" na pešačkom u Novom Sadu na Bul.S.Jovanovića.Prebudio sam se u https://t.co/Y4AOiKX7Wj to vreme neki lopov mi je ukrao novčanik.

"Džaba van novci moji sinovici", vratite mi samo dokumenta.

Molim RT. pic.twitter.com/9SgTcOMZ7F

— Vujić (@MilenkoNS) June 4, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosadski opozicionar oboren na pešakom prelazu, pa pokraden

Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2020

Milenko Vujić, bivši potpredsednik Nove stranke, doživeo je saobraćajnu nesreću na pešačkom prelazu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Partizanskih baza, na Novom naselju u Novom Sadu.. Zvanični izveštaj Hitne pomoći o saobraćajnim nezgodama tokom jučerašnjeg dana bio je poprilično...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.