Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020, 14:57

Novinar Miloš Lukić preminuo od posledica virusa korona

Dugogodišnji novinar iz Čačka Miloš Lukić preminuo je u 35. godini od posledica virusa korona, javlja RTS.

Lukić je preminuo u bolnici "Dragiša Mišović".

Lukić je karijeru započeo na čačanskoj televiziji TV Galaksija 32, radio je kao dopisnik, a potom kao novinar i urednik novinske agencije Fonet.

Poslednjih nekoliko godina bio je osnivač i vlasnik novinske agencije MNA, svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izveštavajući o najvažnijim događajima.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nakon skoro mesec dana borbe sa koronom, preminuo mladi novinar iz Čačka: Išao je sam u srce žarišta pandemije

Izvor: Blic, 25.Nov.2020

Mladi novinar iz Čačka, Miloš Lukić (35), koji se neko vreme borio sa korona virusom, preminuo je jutros u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu od posledica zlokobnog virusa koji već godinu dana odnosi živote širom planete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.