Novi zemljotres jačine 4,8 po Rihteru pogodio Bosnu i Hercegovinu!

Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2022, 07:56

Novi zemljotres jačine 4,8 po Rihteru pogodio Bosnu i Hercegovinu!

Novi jak zemljotres pogodio je Hercegovinu jutros u 6.27!
Zemlja se zatresla ponovo gotovo na istom mestu kao pre nekoliko dana, kad je život izgubila devojka Elmira Sefo, a epicentar je bio 16 kilometara istočno od Stoca, javlja EMSC.
Jačina zemljotresa je bila 4,8 po Rihteru.
#Earthquakes cannot be predicted. For an #earthquake prediction to be meaningful, it has to specify a time, location & magnitude range >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << that is unlikely to occur randomly. This is currently impossible. Learn more in this video from @IRIS_EPOhttps://t.co/lAvmu75M4T
— EMSC (@LastQuake) April 24, 2022

Ovo je 12. zemljotres u Bosni i Hercegovini u poslednjih 12 sati.
Prvi zemljotres zabaležen je u petak uveče, i bio je najjači u seriji, a usledilo je podrhtavanje tla i juče, a evo i jutros.
Elmira (28) iz Stoca je poginula u razornom zemljotresu, stena pala na kuću
Izvor: Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"TRESE HEBO MATER SVOJU" Urnebesno objašnjenje EMSC-a o potresu u Bosni i Hercegovini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2022

Epicentar je bio na skoro istom mestu kao u petak uveče..Posle velikog zemljotresa koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu u petak uveče i uzeo jedan mladi život, tlo se ponovo treslo jutros u 6,27, na gotovo istom mestu...Epicentar je jutros bio 16 kilometara istočno od Stoca, javlja EMSC, a jačina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.