Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2020, 18:57

Novi protest na Trgu Slobode u Novom Sadu, bez incidenata

Od 18 časova građani se okupljaju na Trgu slobode u Novom Sadu, kako bi četvrti dan protestovali protiv režima.
Skup je za sada miran, građani nose transparente i viču „ostavke“, javlja 021.
Okupljenima se najpre obratio aktivista Združene akcije „Krov nad glavom“ Nemanja Pantović, te Slobodanka Ninić koja je nasilno iseljena iz stana u centru Novog Sada, a onda i aktivista Miran Pogačar koji je danas pušten iz pritvora.
Podsetimo da su osnovni zahtevi protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u Novom Sadu ostavke direktora policije Vladimira Rebića, ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Građani traže i ostavke Kriznog štaba, preusmeravanje novca medicinarima i povratak na posao građana otpuštenih tokom pandemije.
U protekla tri dana na ulicama Novog Sada videle su se dve potpuno različite slike protesta.
Nakon incidenata u sredu, građani su u četvrtak svaki put kada je neko bacio petardu seli i na taj način iskazivali svoje protivljenje nasilju.
Vučić, Vučević i Čanak kao jedan: Ni fašisti 1941. nisu dirali Gradsku kuću u Novom Sadu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Građani šetaju i viču "svi na ulice"

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2020

Od 18 časova građani su se okupili na Trgu slobode u Novom Sadu, kako bi četvrti dan protestovali protiv režima...Skup je počeo mirno, građani nose transparente i viču "ostavke"...Okupljenima se najpre obratio aktivista Združene akcije "Krov nad glavom" Nemanja Pantović, potom Slobodanka Ninić...

Nastavak na Radio 021...

Četvrti dan protesta: Novosađani krenuli u blokadu autoputa

Izvor: NoviSad.com, 10.Jul.2020

Četvrto protestno veče u Novom Sadu protiče mirno. Nakon kratkih govora na Trgu slobode, kada su se građanima obratili predstavnici Združene akcije „Krov nad glavom“ i Novosađanka Slobodanka Ninić koju su izvršitelji nasilno iselili iz..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.