Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2020, 08:52

Novi TikTok trend sa bebama izazvao lavinu komentara: Zabava ili glupost? (VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi trend. U ovim videima majke polivaju vodom svoje bebe po glavi kako bi snimile njihovu reakciju. Trend je izazvao pometnju i podelu među roditeljima jer su neki ovo smatrali zabavnim, a neki zlobnim.
Jedan od takvih videa okačila je korisnica Mikajla. Dok sedi na podu pored svoje mlađe ćerke u rukama drži šolju punu vode koju „slučajno“ ljulja ne bi li se voda proslula i polila bebu, pišu Novosti Magazin.
@mikaylamatthews >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
I’m never doing a Tik Tok trend again 😂😂 I felt so bad 🥺🥺🥺 wait for it #fyp#upcycling#babiesoftiktok#whatyoudoingwiththat
♬ Ah Eh – queen_zyon1
Prvi put kada je voda dokačila bebinu nogu, ona zaista nije reagovala, ali sledeći put kada joj se voda razlila po faci, počela je da plače.
Mama je u opisu videa napisala „Neću više izvoditi ovaj TikTok trend, osećam se tako loše“.
Njen video videlo je više od 844.000 ljudi, a lajkovalo je više od 124.000.
Komentari su bili raznoliki. Od onih da im je video ulepšao dan i da je to tako glupa stvar koja izaziva zanimljivu reakciju bebe, do onih da nisu baš impresionirani.
@colleen
sooo @itsjojosiwa text me and told me i had to try this with my baby… he LOVED IT
♬ Ah Eh – queen_zyon1
Da li su roditelji koji upisuju bebe od šest meseci na časove engleskog jezika potpuno izgubili pamet

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.