Izvor: Radio 021, 24.Avg.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad plaća 500 evra svaku novu klupu i korpu za otpatke, kupuje ih od IT firme

Novosadska uprava završila je tender za nabavku 150 novih klupa i 320 korpi za otpatke, a svaka će u proseku koštati oko 500 evra.

Kako 021.rs saznaje, ovaj urbani mobilijar isporučiće firma "Intec" sa podizvođačem "Korali" iz Kraljeva, koji su bili jedini ponuđači. Ukupna vrednost isporuke je gotovo 40 miliona dinara, a Novi Sad će dobiti 150 klupa za parkove, 320 korpi za otpatke i 50 korpi za izmet kućnih ljubimaca.

Iako u konkursnoj dokumentaciji za javnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nabavku Uprava za građevinsko zemljište i investicije nije precizirala kako bi trebalo da izgledaju nove klupe i korpe, kao ni gde će tačno biti postavljene, pregledom sajta jednog od pobednika tendera, firme "Korali", 021.rs se uverio da proizvode klupe i korpe kakve su već postavljane po novosadskim ulicama.

Zanimljivo je da se firma Intec, koja je i nosilac tendera, bavi informacionim tehnologijama.

Predviđeno je da sve klupe i kante budu postavljene u roku od tri meseca.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.