Izvor: Radio 021, 01.Dec.2020, 11:05

Novi Sad opet prednjači po broju novoobolelih, ukupno zaraženo skoro 9.000 ljudi

U Vojvodini je u protekla 24 časa registrovano 1.763 novoobolelih od korone, dok ih je u Novom Sadu još 472.

To je za 446 novoobolelih više u Vojvodini u odnosu na juče, dok je u Novom Sadu taj broj veći za 49 ljudi.

Najveći broj novoobolelih je registrovan u Novom Sadu, a situacija je kritična u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 27.123. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Institut za javno zdravlje Vojvodine procenjuje da je taj broj daleko veći. Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 8.947, potom sledi Pančevo sa više od 2.500, Zrenjanin sa više od 1.700, a zatim Kikinda i Subotica sa više od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.

Institut epidemiološku situaciju i dalje ocenjuje kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja.

"Zdravstveni sistem je u izuzetno teškoj, gotovo kritičnoj situaciji. Zaposleni u zdravstvu ulažu maksimalne napore da održe funkcionisanje sistema", današnji je zaključak Instituta.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pokrajini 1.763 nova slučaja, 472 u Novom Sadu, situacija kritična u šest gradova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020

U Vojvodini su u poslednja 24 časa registrovana 1.763 nova slučaja zaraze korona virusa, od koji 472 u Novom Sadu, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Vojvodine...Kako se navodi, situacija je kritična u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici...U Vojvodini su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.