Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021, 10:28

Novi Sad dobija nova i popravlja stara autobuska stajališta, za to izdvaja 20 miliona dinara

Novi Sad će iz budžeta grada za radove na nadstrešnicama autobuskih stajališta izdvojiti 19,5 miliona dinara.

Gradsko veće je usvojilo program nabavke i postavljanja do 62 nadstrešnice na autobuskim stajalištima u Novom Sadu za gradski i prigradski prevoz putnika u vrednosti od 12,5 miliona dinara za ovu godinu. Ovaj program će realizovati Gradska uprava za saobraćaj, a za sada nije poznato na kojim lokacijama će nadstrešnice biti postavljene.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << usvojeni program se odnosi na popravke postojećih nadstrešnica na autobuskim stajalištima i za njega je predviđeno sedam miliona dinara. Ukupno će biti popravljeno 98 nadstrešnica na stajališima i to 18 u Futogu, 14 na Čeneju, 12 u Sremskoj Kamenici, 11 u Kaću, po devet u Petrovaradinu i Veterniku, po šest u Kovilju, Rumenki i Begeču, pet u Kisaču, po tri u Budisavi i Starim Ledincima, kao i po dva u Bukovcu, Stepanovićevu i dva u Šangaju.

Svi radovi na nadstrešnicama autobuskih stanica će se izvoditi nakon što Uprava za saobraćaj završi javne tendere.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novi Sad kupuje 60 novih i popravlja 98 starih autobuska stajališta

Izvor: NoviSad.com, 19.Apr.2021

Grad Novi Sad će iz budžeta izdvojiti 19,5 miliona dinara za radove na nadstrešnicama autobuskih stajališta. foto: ilustracijaKako piše portal 021.rs,..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.