Novi Sad dobija nova i popravlja stara autobuska stajališta, za to izdvaja 20 miliona dinara

Novi Sad će iz budžeta grada za radove na nadstrešnicama autobuskih stajališta izdvojiti 19,5 miliona dinara.
Novi Sad dobija nova i popravlja stara autobuska stajališta, za to izdvaja 20 miliona dinara
Foto: 021.rs

Gradsko veće je usvojilo program nabavke i postavljanja do 62 nadstrešnice na autobuskim stajalištima u Novom Sadu za gradski i prigradski prevoz putnika u vrednosti od 12,5 miliona dinara za ovu godinu. Ovaj program će realizovati Gradska uprava za saobraćaj, a za sada nije poznato na kojim lokacijama će nadstrešnice biti postavljene.

Drugi usvojeni program se odnosi na popravke postojećih nadstrešnica na autobuskim stajalištima i za njega je predviđeno sedam miliona dinara. Ukupno će biti popravljeno 98 nadstrešnica na stajalištima i to 18 u Futogu, 14 na Čeneju, 12 u Sremskoj Kamenici, 11 u Kaću, po devet u Petrovaradinu i Veterniku, po šest u Kovilju, Rumenki i Begeču, pet u Kisaču, po tri u Budisavi i Starim Ledincima, kao i po dva u Bukovcu, Stepanovićevu i dva u Šangaju.

Svi radovi na nadstrešnicama autobuskih stanica će se izvoditi nakon što Uprava za saobraćaj završi javne tendere.

  • Pisonja

    20.04.2021 15:01
    Nije mi jasno koji je to fakultet zavrsio taj vicni konstruktor ovih nakaradnih budalastina????Pa kada duva vetar sakrijes se iza zida,ovde kada duva prvo noge stradaju....Glupost!!!!!!
  • Dragan

    19.04.2021 16:32
    Ah
    Za vreme gradonačelnika Pavličića su imale displej gde je pisalo za koliko autobus folazi za koju liniju,sat,Gde nestadoše ti displeji ?
  • Dovla

    19.04.2021 13:39
    Svaka cast
    A Sajlovo nije grad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.