Izvor: Radio 021, 06.Jun.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad će dobiti 50 policajaca nakon obuke

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 600 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, koji će nakon obuke biti primljeni u policiju, a među kojima će biti i 50 policajaca za Novi Sad.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 8. jula, a pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije, najmanje jednu godinu neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs i prijavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju se raspisuje konkurs.

Kandidat mora imati završenu četvorogodišnju srednju školu ili završene osnovne strukovne, odnosno osnovne akademske studije, Kriminalističko-policijskog univerziteta (KPU). Neophodno je da nema manje od 18, a više od 24 godine do dana zaključenja konkursa, odnosno da nema više od 27 godina starosti ukoliko je reč o kandidatima koji su svršeni studenti KPU.

Ostali uslovi za kandidate mogu se videti na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs .

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Konkurs MUP: Srbija dobija 600 novih policajaca

Izvor: B92, 06.Jun.2019

Beograd -- Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je na svom sajtu konkurs za upis polaznika u Sremskoj Kamenici...U Centar za osnovnu policijsku obuku, na stručno osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova, ići će 600 budućih policajaca...Prijava na konkurs se, zajedno sa dokumentacijom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.