Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 21:16

Novi Sad: Okupila se mala grupa demonstranata, krenuli u protestnu šetnju

Mala grupa demonstranata, koja je i danas došla na protest u Novom Sadu, krenula je u protestnu šetnju.

Oni su se prvo okupili u centru, da bi oko 21 čas krenuli u šetnju.

Iako je juče najavljeno da protesta u Novom Sadu danas neće biti, manja grupa odlučila je da i šesto veče zaredom dođe na Trg slobode.

Okupilo se pedesetak građana, koji su sedeli ispred Gradske kuće, uzvikivali parole, pevali i pozivali ljude da im se pridruže.

Deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << okupljenih se razišao, a njih tridesetak je nešto pre 21 čas krenulo u šetnju centralnim gradskim ulicama ka Keju.

Građani su juče pozvani da, umesto okupljanja u Novom Sadu, odu na protest u Beograd.

Jučerašnji, peti protest u Novom Sadu, bio je kraći nego prethodnih dana, a kako je izgledao pogledajte OVDE.

Iako je juče najavljeno da protesta u Novom Sadu danas neće biti, manja grupa odlučila je da i šesto veče zaredom dođe na Trg slobode.

Iako je juče najavljeno da protesta u Novom Sadu danas neće biti, manja grupa odlučila je da i šesto veče zaredom dođe na Trg slobode. Iako je juče najavljeno da protesta u Novom Sadu danas neće biti, manja grupa odlučila je da i šesto veče zaredom dođe na Trg slobode.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Okupila se mala grupa demonstranata, krenuli u protestnu šetnju

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020

Mala grupa demonstranata, koja je i danas došla na protest u Novom Sadu, krenula je u protestnu šetnju...Iako je juče najavljeno da protesta u Novom Sadu danas neće biti, manja grupa odlučila je da i šesto veče zaredom dođe na Trg slobode...Oni su se prvo okupili na Trgu slobode...Pedesetak građana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.