Norma ima 71 godinu, a njeno lice i telo izgledaju bar 30 godina mlađe. Ovo su njene tajne

Izvor: Luftika.rs, 12.Jan.2020, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norma ima 71 godinu, a njeno lice i telo izgledaju bar 30 godina mlađe. Ovo su njene tajne

S ponosom gazi osmu deceniju. Jeste li čuli za Normu Kamali? Poznata je američka modna dizajnerka (s korenima iz Libana i Španije), ali je itekako slavna širom sveta po još jednoj stvari – njenoj mladolikosti koja zaustavlja dah!
Naime, Norma ima 71 godinu, a njeno lice i telo izgledaju bar 30 godina mlađe!
“Ne trudim se sakriti godine, valjda se zato i ne vide”, kroz osmeh je rekla Norma i istakla da se nikada nije podvrgla plastičnoj operaciji.
Naprotiv, njena tajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mladolike i zategnute kože u osmoj deceniji je potpuno prirodna – zeleni čaj i maslinovo ulje, tvrdi Norma, a prenosi Oaza znanja.
Ono što je takođe uticalo da joj koža i danas bude blistava, meka i besprekorna, jeste i to što se nikada nije puno šminkala.
Jedino što na njenom licu nije prirodno su maskara, ruž i olovka za oči koje koristi.
Pored toga što vodi računa brine o koži, Norma redovno vežba i zdravo se hrani, ali i inspiriše mnogo mlađe žene da počnu voditi računa o svom izgledu i zdravlju, što je pre moguće.
Neki od njenih saveta: Koristite limun, zeleni čaj, maslinovo ulje i kurkumu u prehrani i kozmetici Redovno vežbajte Izbegavajte tablete U kući držite samo zdravu hranu Češljajte kosu drvenim češljem Pijte sok od svežih krastavaca i hlorofila Uzimajte D3 vitamin Stavljajte redovno na lice i oči obloge s ohlađenim zelenim čajem Priuštite sebi ponekad akupresuru, akupunkturu i tajlandsku masažu Pazite da uvek dobijete dovoljno kvalitetnog sna Ne jedite šećer i prerađenu hranu, to će vas postarati u rekordnom roku Jedite avokado, med i orahe Pijte puno vode – sobne temperature Ako se osećate sretno u snažno izgledaćete fantastično u svakoj dobi života! Pogledajte kako Norma izgleda u 71. godini: Sofija Loren ima 84 godine, a na izgledu mogu da joj pozavide i 40 godina mlađe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.