Nikolas Kejdž otkrio zbog čega je odbio ulogu u Gospodaru prstenova

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolas Kejdž otkrio zbog čega je odbio ulogu u "Gospodaru prstenova"

Oskarovac Nikolas Kejdž trebalo je da glumi u jednom od najvećih filmskih ostvarenja, trilogiji "Gospodar prstenova", međutim, ovu ulogu odbio je zbog svog sina.

"Znate, zamalo sam glumio u trilogiji 'Gospodar prstenova', ali nisam to učinio", rekao je Kejdž i dodao kako se radilo o jednom od najbitnijih likova u tom filmu. "Bio je to Aragorn, bila je to Vigova (Mortensen) uloga. Međutim nisam želeo da idem na Novi Zeland. Trebalo je tamo da ostanem čak tri godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Tada sam bio zauzet odgajanjem svog prvog sina pa nisam mogao da idem. Takođe sam se u to vreme i razvodio", otkrio je glumac i producent.

Ovu dugo skrivanu tajnu kazao je na predstavljanju svog novog filma "Mandy". U ovom filmu Kejdž glumi Reda Milera, čiji se život pretvara u pakao nakon što mu je devojku ubio član sadističkog kulta. On tada obećava sam sebi da će pronaći i ubiti svakoga ko je povezan sa smrću njegove devojke. Radnja filma punog krvi i akcije događa se 1983. godine.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.