Izvor: Radio 021, 13.Avg.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u BiH, avioni iz Sarajeva preusmereni za Beograd i Zagreb

Jako nevreme u Sarajevu i smanjena vidljivost uzrokovali su u kasnim poslepodnevnim satima probleme i u odvijanju avionskog saobraćaja.

Dva aviona nisu uspela da slete i preusmerena su na aerodrome u Beogradu i Zagrebu, prenosi Klix.ba.

Avion kompanije "Flajdubai" koji je leteo iz Dubaija ka Sarajevu trebalo je da sleti na sarajevski aerodrom u 17:55h. Kružio je pola sata, ali nije uspeo da sleti te je odleteo za Beograd.

Avion "Jurovingsa" iz Štutgarta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji je trebalo da stigne u 17:10h, nakon 10-minutnog kruženja preusmeren je za Zagreb. Kasnio je i drugi avion ove kompanije, iz Kelna, koji je u severnom delu BiH kružio 45 minuta, ali je uspešno sleteo u 17:28h.

Banjaluku je večeras pogodilo nevreme praćeno jakim pljuskovima i grmljavinom, a kiša je prešla u jak grad koji je zahvatio pojedine delove grada. Nakon što je prestao grad, nastavila je da pada kiša praćena grmljavinom, prenele su Nezavisne.

Na Sokocu je grom udario u čvorište između dalekovoda Sokolovići i UNIS, koji strujom napaja 30 trafostanica, što je izazvalo prekid u elektrosnabdevanju, prenosi RT RS.



Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.