Izvor: Luftika.rs, 18.Okt.2020, 13:14

Nema žurke sa Đanijem: Inspekcija prekinula narodnjački korona party sa 500 ljudi

Radiša Trajković Đani je sinoć u jednom klubu u Lukavcu (BiH) napravio žurku kojoj je prisustvovalo 500 ljudi. Inspekcija je prekinula koncert zbog kršenja epidemioloških mera i zatvorila klub, uz zabranu rada do daljnjeg.
Kako piše portal Klix.ba, u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu sinoć je održan koncert turbo folk pevača iz Srbije Radiše Trajkovića DJanija i Koloseum benda, kome je prisustvovao veliki broj posetilaca.
Sve epidemiološke mere su prekršene u unutrašnjosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gde se nalazio mnogo veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance.
To nije prvi put da se u tuzlanskom kantonu krše mere nadležnih, s obzirom na to da su takve situacije zabeležene i na predizbornim skupovima Stranke demokratske akcije (SDA) u Gradaču i Srebreniku, gde se u unutrašnjosti objekata okupio daleko veći broj osoba od dozvoljenog.
Izgleda da i među turbo folk pevačima ima “jednakijih”, pošto žurka u vreme korone nije bila problem za odabranu ekipu, koja se veselila na nastupu Ace Lukasa, u vreme polijskog časa. 
Poslednje putovanje kralja narodne muzike

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Folker opet krši zakon: Policija prekinula Đanijevu korona žurku

Izvor: Tracara.com, 18.Okt.2020

Akcijom inspektora sinoć je u jednom klubu u Lukavcu prekinut koncert srpskog pevača Radiše Trajkovića Đanija zbog kršenja epidemioloških mera koje su predviđene za suzbijanje širenja koronavirusa. Klubu, u kojem je zatečeno oko 500 osoba, zabranjen je rad, prenosi portal Klix. Kako se navodi,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.