Balkan Koronavirus

Nema žurke sa Đanijem: Inspekcija prekinula narodnjački korona party sa 500 ljudi

Radiša Trajković Đani je sinoć u jednom klubu u Lukavcu (BiH) napravio žurku kojoj je prisustvovalo 500 ljudi. Inspekcija je prekinula koncert zbog kršenja epidemioloških mera i zatvorila klub, uz zabranu rada do daljnjeg.

Kako piše portal Klix.ba, u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu sinoć je održan koncert turbo folk pevača iz Srbije Radiše Trajkovića DJanija i Koloseum benda, kome je prisustvovao veliki broj posetilaca.

Sve epidemiološke mere su prekršene u unutrašnjosti objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gde se nalazio mnogo veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance.

To nije prvi put da se u tuzlanskom kantonu krše mere nadležnih, s obzirom na to da su takve situacije zabeležene i na predizbornim skupovima Stranke demokratske akcije (SDA) u Gradaču i Srebreniku, gde se u unutrašnjosti objekata okupio daleko veći broj osoba od dozvoljenog.

Izgleda da i među turbo folk pevačima ima “jednakijih”, pošto žurka u vreme korone nije bila problem za odabranu ekipu, koja se veselila na nastupu Ace Lukasa, u vreme polijskog časa. 

Poslednje putovanje kralja narodne muzike

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link