Nećete verovati da je ovo snimljeno u olujnoj noći pored Novog Sada

Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2016, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati da je ovo snimljeno u olujnoj noći pored Novog Sada

Fotograf Dušan Petković je u četvrtak čekao nekoliko sati u parku u Sremskoj Kamenici kako bi uhvatio savršen trenutak za fotografiju. U pauzi između jakih nalea vetra, bukvalno je uspeo da uhvati samo jedan momenat i da škljocne. On je otišao kući, a naleti vetra su prerasli u oluju, koja je te noći čupala stabla u okolini Novog Sada.
Dušan Petković je fotograf foto studija Color 24, a u četvrtak je došao u Kamenički park sa svojom devojkom Aleksandrom Perović i njenom prijateljicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Jelenom Jovanović. Jelena je animatorka vatrom i radi i za potrebe Exit festivala, pa su njih dve poslužile Dušanu kao modeli.
– Pre oluje je smo već imali borbu sa vetrom, jer se plamen stalno gasio. Čekali smo duže od dva sata pravi momenat da bude dovoljno mracno i da se vidi plamen, a opet ne previše tamno, kako bismo mogli da uhvatimo nebo u pozadini. Pored toliko čekanja, bilo je premalo vremena za fotku, jer nas je vetar stalno ometao. Moja devojka je pravila „vatrenu lepezu“, i u jednom trenutku sam uspeo da snimim. Znao sam da je to bilo to. Posle sam dodao minimalno postprodukcije – kaže Dušan.
© Dušan Petković Dok su čekali pravi trenutak, Dušan je napravio još nekoliko fotografija, a jedna od njih je i ova, na kojoj se vidi animatorka vatrom Jelena Jovanović. Šta vi mislite o ovim fotografijama.
Pogledajte još lepih slika Novog Sada

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.