Natašina zadnjica je premašila 2 metra i teži 30 klograma, ali ona nastavlja s operacijama (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Nov.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natašina zadnjica je premašila 2 metra i teži 30 klograma, ali ona nastavlja s operacijama (VIDEO)

Bivša manekenka Nataša Kraun (28) je rođena u Srbiji, nakon čega se preselila u Švedsku. Nataša je postala zvezda američkih medija, zbog izjave da želi da ima zadnjicu veću i od Kim Kardašijan.
Nataša je dosta promenila izgled od svojih modnih početaka. Za oko godinu dana uspela je da je uveća za više od 10 centimetara, pa je sada u obimu čak 203 centimetara.
Do sada je imala već tri operacije zadnjice, a lekarima je ispričala da se namerno goji, kako bi joj liposukcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << isisali još više masti i četvrtom operacijom prebacili u zadnjicu.
Nakon što je iznela svoje planove doktori su joj objasnili da je u pitanju najopasnija plastična operacija ikada, te da ako jedan gram masti uđe u krvotok može biti fatalan.
Na pitanje da li će nakon toga prestati sa operacijama zadnjice, Nataša je potpuno ravnodušno rekla da neće.
Andrea je 15 puta operisala usne, prezadovoljna je i ne planira da stane
Nataša je popularna i na društvenim mrežama gde je prati više od pola miliona ljudi.

Dok „radi“ na povećanju svoje zadnjice, Nataša jede i do šest kilograma Nutelle mesečno. Kako je rekla za Daily Mail, nada se da će je velika zadnjica učinit „seksi i moćnom“.
Sa plastičnim operacijama počela je s 20 godina. Ona ne radi samo na ovom delu tela. Postala je bukvalno zavisna od plastične hirurgije, pa je uvećala i grudi, usne, bradu, jagodice.
Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela obožavateljima širom sveta.
– Nisam mislila da je moguće zarađivati novac velikom zadnjicom, ali sada vidim da je moguće – izjavila je za NY Post.
– S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija. Bolje da živim do 50. godine zanimljivim životom, nego da doživim 80. u dosadi – kaže ona.

Potrošio desetine hiljada funti na operacije da bi izgledao kao zmaj (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.