Nastavljeno suđenje fudbaleru za seks s maloletnicom

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suđenje fudbaleru za seks s maloletnicom

Suđenje bivšem fudbaleru Sanderlenda Adamu Džonsonu za seks sa maloletnicom nastavljeno je danas emitovanjem video snimka sa iskazom žrtve policiji.

Devojčica je na tom snimku rekla da je Džonson znao da ona ima 15 godina, kada se u svom automobilu sa njom upustio u seksualne aktivnosti. Upitana u policijskom saslušanju šta je Džonson znao o njoj, devojčica je rekla da je znao koliko ima godina, koji je bila razred i gde sedi na utakmicama Sanderlenda.

Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << takođe navela da je Džonson znao njen datum rođenja.

Bivši reprezentativac Engleske tereti se za tri optužbe u vezi afere sa maloletnicom. Fudbaler koga je prošle nedelje otpustio fudbalski klub Sanderlend, izjasnio se krivim za zavođenje 15-godišnje devojčice i da je planirao krivično delo. Džonson je negirao deo optužnice koja ga tereti za seksualnu aktivnost sa detetom.

On je uhapšen u martu prošle godine zbog sumnje da je imao seksualne aktivnosti sa devojčicom u svojoj kući u Darlingtonu.

Adam Džonson je igrao 12 utakmica za reprezentaciju Engleske.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.