Naša pevačica (30) nastavlja da šokira, pokušala da se ubije, sad ljubi starca (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2022, 09:47

Naša pevačica (30) nastavlja da šokira, pokušala da se ubije, sad ljubi starca (FOTO)

Pevačica Dunja Ilić (30) koja je pre tri godine pokušala da oduzme sebi život ponovo je šokirala javnost.
Naime, ona je na Instagramu objavila fotografiju sa duplo starijim čovekom kako se ljubi.
Dunja je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavila je fotku na kojoj razmenjuje nežnosti sa muškarcem koji je u poznim godinama.
Foto: Instagram/@wicked.one91 Podsetimo, Dunja je 2019. godine bila u centru skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pokušala da se ubije.
– Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim – rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.
Vesna Zmijanac je bila seks simbol Jugoslavije, a nevinost je izgubila sa nastavnikom iz osnovne škole
Izvor: Objektiv

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.