Nakon pet sati zbrke, Skupština utvrdila dnevni red

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon pet sati zbrke, Skupština utvrdila dnevni red

Skupština Srbije, posle skoro pet sati problema sa elektronskim sistemom za glasanje i kvorumom, kao i nekoliko pauza, utvrdila je dnevni red.

Nakon toga, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić počeo je da obrazlaže predlog Zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i izmene Zakona o državnim službenicima.

Na dnevnom redu nove sednice su i izmene Zakona o informacionoj bezbednosti i predlog Zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju. Te zakonske predloge poslanicima će obrazložiti ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Poslanici na novoj sednici treba da razmotre i izmene Odluke o utvrdivanju sastava stalnih delegacija Skupštine Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koje je podnela predsednica parlamenta Maja Gojković, kao i više izmena Odluke o izboru članova skupštinskih odbora, koje su podnele poslaničke grupe SRS, SNS i Nova Srbija - Pokret za spas Srbije.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nakon sedam sati zbrke, Skupština utvrdila dnevni red

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2017

Skupština Srbije, posle skoro sedam sati problema sa elektronskim sistemom za glasanje i kvorumom, kao i nekoliko pauza, utvrdila je dnevni red oko 19 časova...Pošto su ministri Branko Ružić i Rasim Ljajić obrazložili predloge zakona koji su na dnevnom redu sednice, Skupština je i završila rad...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.