Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2022, 16:47

Nakon fantastično odigrane Tašane, ćerka Gagija Jovanovića vlada Jutjubom (VIDEO)

Mlada glumica Anđela Jovanović koju je publika posebno zavolela nakon uloge Tašane u seriji „Nečista krv“, postala je nedavno deo „Juniversal mjuzika“, a ceo region i svet pokušaće da osvoji novim singlom „Vatra“.
Pesma je nastala kao rezultat Anđelinog dugogodišnjeg školovanja i bavljenja muzikom.
– Napisala sam „Vatru“ u maju 2020. godine, tako da dve godine čekam na ovaj dan i vrlo sam uzbuđena zbog izlaska spota i pesme. Ovo nije moje prvo izdanje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je objavljeno, ali je prvo koje sam kompletno napisala sa svojim koautorima i zbog toga za mene ima poseban značaj. Ujedno, srećna sam da pesma izlazi pod etiketom „Juniversal mjuzika Serbija“ i verujem da je ovo početak jedne lepe i uspešne saradnje – kaže glumica i dodaje:
– Smatram da muzika predstavlja nečiji emocionalni život, pa će tako i moja govoriti o tome šta se u meni dešava, o mojim osećanjima i inspiraciji. Konkretno, vatra je motiv u kome će, verujem, svi moći da se pronađu. Razmišljajući o onome što osećam, inspirisala me je prvenstveno misao o izgaranju od želje za nečim ili nekim, ali njeno dvojako značenje uključuje mogućnost i da se opečemo.
Tekst i muziku napisala je upravo Anđela, zajedno sa autorima Veljkom Jelićem i Novakom Aškovićem, koji je zaslužan i za aranžman. Spot koji prenosi upravo ovakvu inspiraciju, dobru energiju i filmsku atmosferu režirao je Nemanja Ćeranić. Zanimljivo da joj je promotivne fotografije napravio dečko Mihail Dudaš.
Izvor: Kurir

Serija Nečista krv kao pornić Tašana polugola i raskrečena izazovno gleda vladiku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.