Izvor: Radio 021, 26.Jun.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naizmenično propuštanje vozila na Varadinskom mostu zbog radova

Privremena izmena režima saobraćaja na Varadinskom mostu, sa petrovaradinske strane, na snazi je od ponedeljka, zbog radova, a semaforom se reguliše naizmenično propuštanje vozila.

Radovi se izvode na desnoj kolovoznoj traci, gledano iz pravca Petrovaradina, a obuhvataju sanaciju oštećenih metalnih i gumenih delova na dilatacionim spojnicama. Trenutno se radi kompletna rekonstrukcija prve spojnice, u dužini od dva metra, a planirano je da ovi radovi budu završeni do početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Egzita".

U drugoj polovini jula ili početkom avgusta saniraće se druga, manje oštećena spojnica, na kojoj će biti zamenjen samo gumeni deo.

Vrednost ovih radova je 2,6 miliona dinara, a izvodi ih "Mostogradnja".

Istovremeno se obavlja i pregled Varadinskog mosta, kao i Mosta slobode, sa ocenom stanja i predlogom mera zaštite. Na osnovu analize i dobijenog izveštaja o potencijalno ugroženim delovima mosta, definisaće se koje je radove neophodno obaviti.

Takođe, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije uskoro će pokrenuti javnu nabavku za popravku oštećenih pešačkih staza na Mostu slobode.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.