Naizmenično propuštanje vozila na Varadinskom mostu zbog radova

Privremena izmena režima saobraćaja na Varadinskom mostu, sa petrovaradinske strane, na snazi je od ponedeljka, zbog radova, a semaforom se reguliše naizmenično propuštanje vozila.
Naizmenično propuštanje vozila na Varadinskom mostu zbog radova
Foto: 021.rs
Radovi se izvode na desnoj kolovoznoj traci, gledano iz pravca Petrovaradina, a obuhvataju sanaciju oštećenih metalnih i gumenih delova na dilatacionim spojnicama. Trenutno se radi kompletna rekonstrukcija prve spojnice, u dužini od dva metra, a planirano je da ovi radovi budu završeni do početka "Egzita".
 
U drugoj polovini jula ili početkom avgusta saniraće se druga, manje oštećena spojnica, na kojoj će biti zamenjen samo gumeni deo. 
 
Vrednost ovih radova je 2,6 miliona dinara, a izvodi ih "Mostogradnja".
 
Istovremeno se obavlja i pregled Varadinskog mosta, kao i Mosta slobode, sa ocenom stanja i predlogom mera zaštite. Na osnovu analize i dobijenog izveštaja o potencijalno ugroženim delovima mosta, definisaće se koje je radove neophodno obaviti.
 
Takođe, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije uskoro će pokrenuti javnu nabavku za popravku oštećenih pešačkih staza na Mostu slobode.
  • Pezos

    26.06.2019 19:09
    Juce nista nisu radili, danas nesto u normalnoj zemlji to bi se zavrsilo davnih dana,cuj do exita haha
  • Zox

    26.06.2019 14:39
    .
    Znači bitno je samo ulickati malo pre Exita da se ne brukamo pred strancima, a mi domaci možemo voziti i po kraterima između avgusta i juna i tako svake godine. Ne smem ni zamisliti kako bi to sve izgledalo da nema Exita. Jeste li pokrpili Preradovicevu od mosta do karlovaca maltene bili su krateri?
  • Vozač

    26.06.2019 12:43
    Ako dobro pročitah, dva metra spojnica će se popravljati nedelju dana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti