Na ispraćaju frontmena benda Prodigy zavijorila se i srpska trobojka (FOTO/VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ispraćaju frontmena benda Prodigy zavijorila se i srpska trobojka (FOTO/VIDEO)

Vest da je frontmen popularnog britanskog benda Prodigy 4. marta sebi oduzeo život potresla je i neprijatno iznenadila čitavu planetu. Kit Flint je juče sahranjen u rodnom Eseksu, a poslednji pozdrav muzičaru uputili su mnogobrojni obožavaoci iz celog sveta.
Flintovoj sahrani su prisustvovali i poštovaoci iz Srbije, a pored zastava benda koje su se vijorile ispred crkve našla se i srpska trobojka.
Foto: Exit/Promo Pomen u crkvi održan je samo za Flintove prijatelje i članove >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << porodice, a preostali članovi grupe Prodidži pozvali su prisutne na žurku organizovanu u njegovu čast.
Kada je na razglasu pušten jedan od najvećih hitova grupe “Fajerstarter”, prisutnima je ponuđeno besplatno iscrtavanje lica kao i besplatne tetovaže.
Sahrani je prisustvovao i jedan od osnivača EXIT festivala, Ivan Milivojev, koji je, kao prijatelj benda, pozvan na sahranu, i koji je redakciji „Blica“ prosledio fotografije sa događaja.
Škole u Eseksu juče su raspustile učenike ranije zbog Flintove sahrane, a ceo grad je bio je presvučen u obeležja sastava „The Prodigy“, uz brojne programe koji su posvećeni pokojnom muzičaru.

Britanska štampa tvrdi da zna razlog samoubistva frontmena Prodidžija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.