Na desetine poznatih i nekoliko novih brendova u Promenadi

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na desetine poznatih i nekoliko novih brendova u Promenadi

Tržni centar "Promenada", koji će biti najveći tržni centar u Srbiji, obuhvatiće na desetine poznatih, ali i Novosađanima manje poznatih brendova.

Na ukupno izgrađenoj površini od 150.000 kvadrata nalaziće se brendovi iz Inditex grupacije - Zara i Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear i Bershka, kao i brendovi LPP grupacije -  Sinsay, Reserved i Mohito, koji je novitet i prvi butik na srpskom tržištu otvara u Novom Sadu.

Od ostalih imena, tu su Calvin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Klein, Springfield, Women' secret, Lacoste, Nine West, LC Waikiki, Fashion Company, Sportina sa svojim brendovima, Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene deci poput Maison Marasil, Jungle baby, Dexy Co Kids i Pertini.

Od ostalih sadržaja, u Promenadi se otvara novi Cineplexx bioskop, velika opremljena teretana, nekoliko lokalnih kafića i restorana kao što su KFC, McDonalds, Loft, Walterm Brunch, Modena i drugi.

U Promenadi će se otvoriti i supermarket Univerexport.

Kada je reč o parking prostoru, posetiocima će na raspolaganju biti i ogroman parking sa 1.500 mesta.

"Svi ovi podaci govore o jednom velikom i veoma važnom projektu za Vojvodinu, ali i državu Srbiju. Prema navodima stručnjaka, otvaranjem najvećeg tržnog centra Novi Sad postaće nezaobilazna šoping destinacija kako za Vojvođane, tako i za ostatak građana naše zemlje, ali i za turiste. Povoljna strateška lokacija ovog tržnog centra, pruža i dodatne benefite za lokalnu ekonomiju, s obzirom na to da odlazak u šoping više ne mora biti planski i namenski, jer će se Promenada nalaziti nedaleko od samog centra grada", poručuje kompanija NEPI Rockcastle, investitor ovog projekta.

Svečano otvaranje TC Promenada biće u četvrtak, 15. novembra u podne, u karnevalskoj atmosferi, uz muzičare i animatore. Od 16 časova otvara se photo corner za posetioce koji žele da se fotografišu.

Promenada se nalazi na Bulevaru oslobođenja 119, u neposrednoj blizini Spensa i stadiona "Karađorđe".

Novosti pratite na Fejsbuk stranici Promenade, kao i na zvaničnom Instagram nalogu.

Autor: Reklamni tekst

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.