Izvor: B92, 01.Feb.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Policajac napadnut mačem

Novi Sad -- Miši J. (36) iz Bačkog Petrovog Sela određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je mačem napao i povredio policajca, saopštila je novosadska policija.

Kako se navodi, policajci su napadnuti kada su izašli na lice mesta po prijavi građana da Miša J., pod dejstvom alkohola, metalnim predmetom razbija prozore na jednoj kući u Bečeju.

Kada se jedan od policajaca obratio Miši J., osumnjičeni je nasrnuo na njega mačem i više puta sečivom udario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po policijskom automobilu, pri tom razbivši vetrobran i prednje staklo, a zatim je napao i drugog policijskog službenika, navodi se u saopštenju policije.

Kada je stiglo policijsko pojačanje, Miša J. počeo je da beži, a kada su ga policajci sustigli, on je jednog od njih posekao mačem po ruci.

Napadač je, uz krivičnu prijavu koja ga tereti i za uništenje i oštećenje tuđe imovine, priveden je na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu koji mu je odredio pritvor.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasrnuo mačem na policajce

Izvor: Mondo, 01.Feb.2010

Miši J. (36) iz Bačkog Petrovog Sela određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je mačem napao i povredio policajca, saopštila je danas novosadska policija.

Nastavak na Mondo...

Bečej: Mačem napao policajca

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Feb.2010

Bečejska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Miše,J. (36) iz Bačkog Petrovog Sela jer je metalnim mačem napao dvojicu policajca, a jednog od njih lakše povredio, posekavši ga po ruci. Policajci su sinoć, na osnovu dojave gradjana da neko razbija

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pijan mačetom napao policajce

Izvor: Blic, 02.Feb.2010, 01:40

Miši J. (36) iz Bačkog Petrovog Sela istražni sudija Osnovnog suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je preksinoć napao policajce mačetom. ..Osumnjičeni je, prema navodima policije, nakon dojave građana, zatečen kako u Bačkom Petrovom Selu pijan razbija prozore na jednoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.