Ponedeljak, 01.02.2010.

16:59

NS: Policajac napadnut mačem

Miši J. (36) iz Bačkog Petrovog Sela određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je mačem napao i povredio policajca, saopštila je novosadska policija.

Izvor: Beta

Default images

Kako se navodi, policajci su napadnuti kada su izašli na lice mesta po prijavi građana da Miša J., pod dejstvom alkohola, metalnim predmetom razbija prozore na jednoj kući u Bečeju.

Kada se jedan od policajaca obratio Miši J., osumnjičeni je nasrnuo na njega mačem i više puta sečivom udario po policijskom automobilu, pri tom razbivši vetrobran i prednje staklo, a zatim je napao i drugog policijskog službenika, navodi se u saopštenju policije.

Kada je stiglo policijsko pojačanje, Miša J. počeo je da beži, a kada su ga policajci sustigli, on je jednog od njih posekao mačem po ruci.

Napadač je, uz krivičnu prijavu koja ga tereti i za uništenje i oštećenje tuđe imovine, priveden je na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu koji mu je odredio pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: