Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2022, 14:16

Mustafa zamolio komšiju Bojanu da zaveže psa, ovaj mu smrskao glavu

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas će izneti odbranu Bojan T. (42) zbog sumnje da je pretukao Mustafu K. (60) u beogradskom naselju Zemun Polju, piše Telegraf.rs.
Napadnutom muškarcu lekari u Zemunskoj bolnici konsatovali su teške telesne povrede glave u vidu nagnječenja mozga.
Policija je uhapsila Bojana T. i odredila mu pritvor do 48 sati i očekuje se da će do kraja dana izneti odbranu.
– Prvi rezultati istrage govore da je tuča između dvojice muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << izbila jer Mustafa zamolio komšiju da zaveže psa. Umesto to da uradi Bojan je nakon kraće rasprave počeo da ga udara. Nesrećni čovek nakon nekoliko udaraca pao je na tlo. On se u teškom stanju nalazi u bolnici i nije u mogućnosti da bude saslušan u formi oštećenog- saznaje naš izvor blizak slučaju.
Tuča se dogodila u nedelju oko 17 časova u Zemun Polju.
Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo.
Haos u Kisačkoj ulici, tuča nakon proslave punoletstva, gost udaren violinom, sevnuo nož (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.