Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci otkrivaju šta žene nikako ne bi smele da nose u krevetu

Istina je da neki muškarci kada je seks u pitanju nisu previše izbirljivi, što, iskreno, i nije baš pohvalno. Ipak, čak i ti najneizbirljiviji sa neodobravanjem gledaju na sledeće stvari…
“Njen sjaj za usne je toliko lepljiv da osećam da se ljubim sa lepkom.“
Jasno je da devojke volimo ruževe, balzame i sjajeve za usta. Ali, kada ste u krevetu sa partnerom, preskočite mazanje usana, jer će u svakom slučaju brzo nestati sa vas. Ne samo da neki od sjajeva imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << neprijatan ukus, već mogu biti vrlo lepljivi, što može biti neprijatno, naročito za muškarce.
“Njen parfem je toliko jak da ga može osetiti čitav grad.“
Čak i ako ne osećate koliko je vaš parfem jak, nemojte preterivati sa prskanjem po celom telu. Dovoljna je samo kapljica parfema tu i tamo, tako da ga mogu osetiti samo oni koji su nekoliko centimetara udaljeni od vas, a ne i susedi koji žive pored vas. Pored toga, možda se parfem ne dopada vašem partneru, ili je veoma jak i uznemirujući, pa je zaista bolje da ga koristite u malim dozama.
“Kada je njeno telo namazano uljem, toliko je klizavo da je ne mogu čak ni uhvatiti.“
Čak i ako imate suvu kožu pre nego što odete u krevet ne koristite ulje. Ulja se teže apsorbuju i mogu biti veoma klizava za razliku od mleka i losiona za telo.
“Njena šminka je svuda, na meni i na posteljini koju sam juče promenio.“
Određeni ruževi su masni i imaju neprijatan ukus na usnama partnera. Pored toga, nošenje šminke u krevetu takođe šteti vašoj koži. Ne zaboravite da šminka ostavlja tragove, na njemu i na posteljini. Ako već ne možete bez šminke, pokušajte da koristite kozmetičke proizvode koji se smatraju vodootpornim i ne ostavljaju trag.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.