Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži u Požarevcu

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2018, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži u Požarevcu

Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u PoPožarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj vatrogasnoj službi.

Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje.

Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu.

Vatrogasci su pronašli njegovo telo prilikom ispumpavanja vode iz garaže.

Pojedini požarevački portali ranije su preneli da je vlasnik stana koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << živi u prizemlju parkirao automobil u podzemnoj garaži. Kada je video da se nevreme ne smiruje, on je, navodno, liftom sišao u podrum, ali je u tom trenutku nivo vode u podrumu već bio oko dva metra.

U trenutku kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se, prema nezvaničnim saznanjima, nisu otvorila.

Kakvo je nevreme juče zahvatilo Požarevac, možete pogledati u nastavku:



Autor: Tanjug, RTS

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vanredna situacija u selima pogođenim nevremenom – velika šteta u voćnjacima

Izvor: RTS, 14.Jun.2018

Nevreme u Srbiji se smirilo, ali posledice grada, padavina i vetra se tek procenjuju. Najviše problema bilo je u užičkom kraju, Braničevskom okrugu, na području Gornjeg Milanovca. U Požarevcu stradao stariji muškarac. U Topoli, delovima Smederevske Palanke i Petrovca na Mlavi, 17 požeških...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.